تاریخچه فرایند تولید شکلات

تولید و فراوری شکلات بسته به فرمولاسیون کارخانجات متفاوت است اما مراحل اصلی ان یکسان می باشد در این مقاله همراه هایپر لینک باشید تا از تمام جزئیات فراوری شکلات بصورت مفصل اگاه شوید.
مراحل تهیه و نگهداری از دانه های کاکائو
ابتدا پس از برداشت دانه کاکائو ان را تخمیر و خشک میکنن و بعد از تکمیل این مرحله دانه را به کارخانجات انتقال میدهند پس از رسیدن کارخانجات موظف اند از سالم بودن دانه ها اطمینان حاصل کنند که این فرایند توسط واحد تکنسین ازمایشگاه مستقر در کارخانجات انجام میگیرد. در مرحله بعد دانه ها توسط مکنده های قوی برای نگهداری به سیلو های مخصوص انتقال داده میشود. که بصورت مداوم دما رطوبت و … کنترل میشود.
.

.
مراحل تبدیل دانه کاکائو به شکلات
پس از طی کردن مراحل قبلی دانه ها اکنون برای تبدیل شدن به شکلات اماده هستند
- مغز دانههای کاکائو خشک شده، آسیاب میشوند تا پودر کاکائو و کره کاکائو تولید شوند.
- پودر کاکائو مادهی اصلی تشکیل دهنده شکلات است، و کره کاکائو نیز مادهای چرب و طعم دار است که به شکلات عطر و طعم میده.
- برای بوداده شدن دانه ها از سیستم های بخار استفاده میشود که بسته به نوع شکلات مقدار فشار متفاوت است.
.
ادامه دارد …
اولین دیدگاه را ثبت کنید